sobota 6. června 2015

Blíže k práci v Modré pyramidě

Představy lidí o ideální práci se liší. Zatímco někomu vyhovuje klidná osmihodinová pracovní doba s průměrným výdělkem, jiní by rádi pracovali tak, aby si mohli výši finanční odměny sami určovat podle svých výkonů. Patříte-li do druhé skupiny lidí, jistě vás osloví práce pro Modrou pyramidu.

Stručné seznámení s Modrou pyramidou

Modrá pyramida je moderní bankovní společností, která se specializuje na finanční produkty určené zejména k financování bydlení. Mezi ně patří hypoteční úvěry, stavební spoření, úvěry ze stavebního spoření atd.
Modrá pyramida se však zaměřuje i celkově na finanční poradenství a v nabídce má i investiční a pojistné produkty.
Zakládá si na dlouhodobém vztahu mezi klientem a finančním poradcem, díky čemuž nabízí lidem individuální finanční poradenství včetně vypracování finančního plánu „na míru a profesionální klientský servis po celé České republice.

Blíže k práci v Modré pyramidě

Zajímáte se o finance a rádi byste se v této oblasti seberealizovali? Staňte se finančním poradcem v Modré pyramidě.
Vašim úkolem bude prezentovat služby společnosti, pečovat o stávající klienty, získávat nové klienty, rozvíjet obchodních aktivity ve svěřené oblasti atd.
Práce finančního poradce se hodí pro samostatné, cílevědomé a flexibilní osoby mající organizační a komunikační schopnosti, orientaci na výsledek a pro-klientský přístup.
Modrá pyramida vám poskytne zpočátku podporu a kvalitní a systematické vzdělání, které vám umožní vykonávat práci finančního poradce co nejlépe. Díky školení nemusíte mít ani ekonomické vzdělání. Důležitější je pozitivní přístup k této problematice a ochota učit se novým věcem.

Sami si budete organizovat schůzky s klienty a celkově svůj pracovní harmonogram. Čím intenzivněji budete pracovat, tím více si vyděláte. Ovlivňujte i vy výši svých měsíčních příjmů a zároveň neustále pracujte na svém odborném i osobnostním růstu.