pondělí 30. března 2015

Modrá pyramida shání neustále nové lidi do týmu

Modrá pyramida si zakládá mimo jiné na profesionálním finančním poradenství a individuálním přístupu ke klientovi. A právě kvůli tomu hledá neustále nové pracovníky do svého týmu. Připojíte se i vy?

Finanční poradenství v Modré pyramidě

Finanční poradenství v Modré pyramidě je na profesionální úrovni. Jeho cílem je sestavit podle podrobné analýzy finanční plán, díky kterému budou peníze pracovat pro klienta. Jen když budete mít kvalitně zpracovaný finanční plán, je možné vybrat optimální finanční produkty pro dosažení vašich dalších cílů.

Finanční poradenství má v Modré pyramidě na starosti 1 100 poradců. Ti se s klienty setkávají v poradenském centru, ale schůzku s finančním poradcem si lze sjednat i mimo tyto prostory. Ať už si vyberete jakoukoliv variantu, budete mít poradenství zdarma.

I vy se můžete stát součástí týmu Modré pyramidy

Máte kladný vztah k financím a rádi byste se v tomto oboru rozvíjeli? Pro-aktivní uchazeči se silnou motivací a orientací na výsledek jsou u nás vždy vítáni, a to především na pozice finanční poradce či rodinný bankéř.

Je důležité, aby kromě výše jmenovaných vlastností byl ještě samostatný, cílevědomý, měl maximální nasazení a flexibilitu, komunikační a organizační dovednosti a celkově se snažil odborně i osobnostně růst. Výhodou je také alespoň středoškolské vzdělání.

Máte předpoklady pro tuto práci, ale chybí vám finanční vzdělání a také byste potřebovali rozvinout obchodní a další dovednosti? I tak můžete být na pozici finančního poradce či rodinného bankéře přijati. Modrá pyramida má totiž svůj vzdělávací systém, v rámci kterého absolvujete tříměsíční školení zaměřené nejen na produktovou nabídku, ale také na finanční a obchodní akademii. Budete tak na svou práci profesionálně připraveni, a to zdarma. Další vzdělávání je připravováno i pro kmenové pracovníky.



pátek 6. března 2015

Práce v Modré pyramidě


Máte vzdělání v oblasti financí či jsou finance vaším koníčkem a jste samostatní, cílevědomí a máte velkou motivaci? Pak by vás mohla zajímat práce v Modré pyramidě. 

Modrá pyramida

Modrá pyramida je bankovní společností působící na trhu od roku 1993. Soustředí se na poskytování finančního poradenství s širokou nabídkou bankovních, pojišťovacích a investičních produktů, zvláště se zaměřuje na financování bydlení. Její sídlo najdete v Praze.

Finanční poradenství poskytuje klientům zdarma a zakládá si na profesionálním přístupu svých finančních poradců. Díky tomu, že má širokou základnu finančních poradců, je možné dosáhnout individuálního přístupu ke každému klientovi. Modrá pyramida je stoprocentní dceřinou společnosti Komerční banky. Do roku 2005 jsme tuto společnost znali pod názvem Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky.

Modrá pyramida za dobu svého působení získala různá prestižní ocenění a stále dbá na rozvoj služeb a profesionality svých finančních poradců. Každý „nováček“ prochází systematickým vzděláváním, ve kterém získá znalosti o všech nabízených produktech, ale naučí se i další znalosti a dovednosti, jež k profesionalitě finanční poradce patří.