čtvrtek 12. února 2015

Budujte si kariéru v Modré pyramidě

Možná jste zrovna v situaci, ve které nevíte, jak hnout se svou kariérou. Díváte se na nabídku pracovního trhu a nevíte, kam se vrtnout? A co zkusit práci v Modré pyramidě? Pro koho je práce v ní vhodná? 

O Modré pyramidě
Modrá pyramida je bankovní společností. Dříve byla čistě stavební spořitelnou, ale v současné době je poskytovatelem finančního poradenství. Kromě stavebního spoření a bankovních produktů má v nabídce i pojistné a investiční produkty.

Finanční poradenství v podání Modré pyramidy je zaměřeno na budování dlouhodobých vztahů poradce-klient. Ke klientům tak vždy přistupuje individuálně. Má širokou síť finančních poradců. V České republice je přes 200 poradenských center a dalších 8 Hypocenter specializovaných na vše kolem bydlení. Celkem působí v Modré pyramidě přes 1 000 finančních poradců. Modrá pyramida je součástí Finanční skupiny Komerční banky a Société Générale. 



Kariéra v Modré pyramidě
Modrá pyramida působí v celé České republice, takže ať už jste odkudkoliv, je velká pravděpodobnost, že najdete pracovní nabídku ve vaší oblasti.
A jaké pracovní pozice na vás v Modré pyramidě čekají? Nabízené jsou především pozice rodinný bankéř a obchodní manažer.
Většina pracovních pozic je vhodná také pro absolventy. Modrá pyramida má systém důkladného vzdělávání svých finančních poradců – unikátní Akademii finančního plánování. Poradci se učí nejen produktovou nabídku, ale i obchodní dovednosti a mnoho dalšího.

Pro koho je práce v Modré pyramidě?
Přemýšlíte, jestli bude práce v Modré pyramidě i pro vás vhodnou volbou? Začněme tím, že si řekneme, pro koho není vhodná. Nemáte-li k práci proaktivní přístup, neradi komunikujete a nechcete pracovat sami na sobě, bude lepší, když se rozhlédnete jinde.
Pokud vám však záleží na vaší kariéře, chcete mít možnost ovlivnit výši svého výdělku, jste proto ochotni něco udělat a chcete zdarma projít systematickým vzděláváním rozšiřujícím vaše schopnosti pro pozici finančního poradce, najdete v Modré pyramidě to, co hledáte. Umožníme vám pracovat na sobě, vyvíjet se a budovat si svou vlastní kariéru.

Ani vám nechybí motivace, chcete se dál vzdělávat, pracovat ve stabilní firmě se zázemí silné firmy a vydělat podle výkonu? Podívejte se, zda v současné době nenabízí Modrá pyramida práci vhodnou pro vás.
Google+